توضیحات
صنعت گیم مملو از بازیسازهای موفق و خلاق است اما در میان آنها استدیوهایی وجود دارند که از آنها تعبیر به قدیس دنیای بازیسازی میشود. شاید بهترین و دمدستترین مثالها همین استدیوی راکستار و ناتی داگ باشد. دو شرکت بزرگ که حتی ساخت یک اثر ضعیف و حتی متوسط از آنها بعید به نظر میرسد. راکستار با GTA در دنیای بازیهای جهان باز حکمرانی میکند و از آن طرف ناتی داگ با The Last of Us یک تنه برند پلی استیشن (PlayStataion) را به برنده مطلق نبرد بازیهای انحصاری مبدل کرده است. ما بازیهای داستان محور زیادی داریم اما هیچ کدام حتی جرئت نزدیک شدن به The Last of Us را هم ندارند. نیل دراکمن به خوبی توانست در نسخه اول این بازی یک جهان پسا اخرالزمانی را به تصویر بکشد و از قضا یکی از بهترین تجربههای گیمینگ نسل هفتم را به گیمرها هدیه دهد. طبق پیش بینیها The Last of Us Part II در سال 2020 برای کنسول PS4 عرضه شد و در آخرین روزهای عمر این کنسول توانست یک فروش فوق العاده را به جای بگذارد. نسخه دوم در پیچ و خمهای داستانی به قدری عمیق و درگیرکننده ظاهر شد که شاید حتی در هالیوود هم نتوان برای آن رقیبی تصور کرد. حالا که در نسل نهم کنسولهای گیمینگ هستیم، ناتی داگ تصمیم گرفته است نسخه ریمستر و بهبود یافته این بازی را بر روی کنسول پلی استیشن 5 عرضه کند. حتی اگر سابقه تجربه این بازی بر روی PS4 را داشته باشید، باز هم محتویات جدیدی پیش روی شما قرار دارد.
جوئل و الی دوباره باز میگردن
بزرگترین ظلم ممکن در حق The Last of Us Part 2 شرح دادن داستان اولیه آن است. گرچه این بار هم قرار است شاهد ماجراجویی جوئل و الی باشیم، اما پیچ و خمهای داستانی این نسخه با هیچ بازی ویدئویی قابل مقایسه نیست. این بار یک پروتاگونیست جوان به نام ابی سد راه قهرمانهای داستان است. همیشه در صنعت گیم کاراکتر اصلی داستان فردی است که به خاطر انتقام یک ماجراجویی جدید را آغاز میکند، اما The Last of Us Part 2 دقیقاً برعکس است! پدر ابی در جریان اتفاقات نسخه اول توسط جوئل کشته میشود و حالا دو شخصیت اصلی بازی باید انتظار یکی از خشنترین کاراکترهای مونث تاریخ صنعت گیم را بکشند که با کلمهای به اسم سازش ناآشناست. اوج نبوغ و هنر نیل دراکمن دقیقاً همینجاست. یعنی جایی که شما را مجبور میکند بخشهایی از بازی را در قالب کاراکتر ابی تجربه کنید. او دقیقاً میخواهد که مرزهای بین شخصیت مثبت و منفی را باریک کند و یک داستانی تلخ را به تصویر بکشد که هر دو سمتش برای مخاطب دردناک خواهد بود. طراحی سینماتیک و معرکه سکانسهای بازی به قدری حرفهای هستند که حتی روی دست فیلمهای برجسته و مطرح هالیوودی میزند. بدون شک The Last of Us Part 2 بهترین داستان پردازی یک اثر گیمینگ در یک دهه اخیر را دارد و چه بسا تا سالیان سال رقیبی هم برای وی نتوان پیدا کرد.
تلاش برای بقا؛ سختتر از همیشه
این روزها بازیهای خطی و داستانی به خاطر کلیشهای شدن و عدم تنوع محکوم به شکست هستند. اما این قضیه حداقل برای ناتی داگ صدق نمیکند. The Last of Us Part 2 شما را در یک لوکیشن بزرگ و گسترده رها میکند. آن هم بدون کمک و حتی یک راهنمایی ساده! گرچه بازی یک روند خطی را دنبال میکند اما آزادی عملی که پیش روی شما قرار میدهد در نوع خود محشر است. شما میتوانید هر مرحله را مطابق میلتان انجام دهید. اگر مهماتتان کم است قطعاً چارهای جز مخفی کاری ندارید. خوشبختانه هوش مصنوعی بازی نسبت به نسخه اول بهبود چشمگیری داشته و به همین خاطر درجه سختی بازی هم چندین برابر شده است. این بار دشمنان به کوچکترین صداها و ردپای شما حساس هستند. دقیقاً تعداد نفرات خودشان را میشناسند و اگر از آنها کاسته شود بلافاصله حالت تدافعی میگیرند. با این حال خودتان هم خوب میدانید که اکشن خشن و بی رحم The Last of Us حرف اول را میزند. نیل دراکمن پیش از این هم هشدار داده بود که بازی نسبت به قسمت اول از اکشن بیرحمانهتری برخوردار است. این مورد به لطف کلکسیونی از سلاحهای سرد و گرم رقم خورده است. خوشبختانه حس شوتینگ بازی به لطف انیمیشنهای آسیب پذیری بسیار واقع گرایانه دشمنان در یک کلام خارق العاده است. صدالبته سلاحهای شما هم نسبت به نسخه اول متنوع هستند و اندک ایراداتی که در حیطه کاورگیری و حتی هوش دشمنان نیز وجود داشت حالا به صورت کامل برطرف شده است. یک بخش دیگر از بازی که محبوبیت بسیار بالایی هم دارد، نبردهای تن به تن است. اگر فکر میکنید که تنها با یک کلیک در نزدیکی دشمنان آنها تسلیم میشوند سخت در اشتباه هستید. آنها این بار مثل صحنههای رزمی یک فیلم سینمایی با شما زد و خورد میکنند و از نظر خشونت دست کمی از شما ندارند. با این حال خبر خوب این است که الی حالا نسبت به نسخه اصلی بازی بزرگتر شده است و در مبارزات با چابکی و نیروی بیشتری حضور دارد.
تغییرات The Last of Us Part 2 Remastered
طبیعتاً مهمترین تغییر The Last of Us Part 2 Remastered برای PS5 نسبت به نسخه اصلی بازی بهبودهای گرافیکی آن است. طبق آخرین بررسیهای تک سیرو، نورپردازی بازیها و کیفیت اجرای انیمیشنها با پیشرفت زیادی همراه بوده است. از طرفی به لطف حافظه SSD کنسول PS5 دیگر شاهد بارگزاریهای عذاب آور نیستیم و حتی بافتهای محیطی دور دست در کسری از ثانیه خودشان را نشان میدهند. طبق پیش بینیها شما میتوانید The Last of Us Part 2 Remastered را به صورت 4K هم تجربه کنید. البته تغییرات این بازی فقط مربوط به بخش گرافیکی نیست. بازی یک سری مراحل حذف شده از نسخه اصلی را داراست که ناتی داگ آنها را Lost Levels نامیده است. از طرف دیگر بازی یک حالت جدید روگ لایک به نام No Return را داراست که شما در قالب کاراکترهای اصلی این بازی میتوانید 12 مرحله رقابتی را تجربه کنید. حتی یک بخش جدیدی برای بازی تحت عنوان Guitar Free Play در نظر گرفته شده است که در آن میتوانید مینی گیم گیتار را تجربه کنید.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.